måndag 25 mars 2013

Dansa. Pausa. Dansa. Pausa

Fråga mig inte hur många gånger jag har hört den låten eller sjungit på den i helgen som var! Jag fick en kryssning i present av lillasyster när jag fyllde år. I resan ingick buss upp, C2P hytt (en liten hytt längst ner i båten under bildäck) och skaldjursplatå. Jag uppgraderade hytten lite sen festade lillasyster och jag till morgontimmarna. Självklart bodde vi grannar med bandet och hängde med dom halva natten. Kom hem med skumpa och ett gruppkort på bandet. Hur roligt som helst! 

 <3 systrarna Fröberg <3
 uppgradering = check!
 Skaldjursplatån och ostrona sköljdes ner med ett iskallt och svindyrt Chablis!

Smygtog ett kort..
 Är det inte lite Marilyn Monroe över det här bakiskortet!?
När jag gör mig själv bäst på kort!!!
Ett minne hänger på kylskåpet här hemma!
Självklart har vi ätit våfflor idag, men istället för att visa en bild på dom visar jag hur våran häll ser ut efter att jag ställt en plastbunke på en varm platta.... Hoppas er vecka började lite bättre än min ;)

lördag 23 mars 2013

Barncancerfonden

Idag samlar Friskis & Svettis in pengar till barncancerfonden. Från tidig morgon till sen kväll går det spinningpass som avlöser varandra. Jag och grannen Malin kör en timma nu klockan 10, känns väldigt bra. Jag tänker trampa allt vad jag kan och tänka på alla som är, blir och har varit drabbade på något vis... Fuck Cancer!!!!!

torsdag 21 mars 2013

Jag blir så imponerad...

....av människor som lyckas lägga ut bilder av sig själva när dom ligger och sover!!!

onsdag 20 mars 2013

Arg, irriterad, svettig och galet glad!

Jobbet bokstavligen suger musten ur mig just nu! Jag är vare sig en glädjekälla eller särskilt stöttande i min grupp, som jag egentligen ska och brukar vara. Får se om jag ändrar på min situation på något sätt snart!?
Dagen blev inte bättre av att bli hemringd klockan 10 för att sonen var ledsen. Han har ingen feber, äter som en häst men gråter helt plötsligt och är otröstlig. Han kan bli distraherad av något för att sen brista i gråt igen. Vi förstår inte vad det kan vara, men fadern får stanna hemma med lillfisen imorgon så får vi se vart det bär...

MEN jag bestämde mig för att sluta dagen på topp! Körde Box på Friskis med grannen. Vi spöade skiten ur varandra och jag var så galet glad efteråt.. och helt slut!Väl hemma hade mannen gjort världens goaste middag och för att toppa allt fick jag ett positivt besked om skatteåterbäringen, så nu får jag och lillfisen en riktigt bra semester i Kanada! Då blir man så här glad!!! Och ett jobb är faktiskt bara ett jobb!

måndag 18 mars 2013

Å vilken helg...

I fredags skulle vi ha varit hos goda vänner och ätit middag och myst, men dom med en sjuk dotter och vi som blev hemringda av dagis med en sjuk son, bestämde oss i sista stund att istället ha en lugn fredagskväll hemma istället. Lillasyster höll oss sällskap! Jag sprang över till grannen en snabbis och tryckte i mig lite efterrätt och ett glas rödvin.

I lördags tränadade jag med grannen, åkte hem och duschade och tog det lite lugnt. Fredrik hade fixat ihop en paj som vi bjöd pappa och hans fru på. Hans fru, Nin, stannade kvar här hos oss medans pappa åkte och kollade hockey. Alfred fick jättefina Levi´s kläder av Nin från en USA resa hon gjort nyligen.

Marie, Magnus och Malin kom på middag. Vi bjöd på mat, efterrätt och lite dricka. Magnus hade jour så han och dottern tog det lugnt. Vid midnatt hade alla åkt hem och vi låg i varsin soffa och slappade.
Magnus har, sedan Alfred var nyfödd, varit en av favoriterna att hänga hos!

Söndag tillbringade jag i min pyjamas, jag vägrade gå utanför dörren och ägnade mig åt tvättstugan och min son istället.Jag har lite motigt på mitt jobb fortfarande, hoppas det vänder... jag som har trivts så bra hela tiden.

Det var inte så lätt att lämna den här sängen i morse när jag skulle till bussen. Nu vet vi i alla fall att vår bil kommer 4 April, gissa om jag längtar. Då kommer jag kunna sova i 45 minuter mer varje morgon, lyx! Jag älskar att hänga med Alfred, är i valet och  kvalet om jag ska gå ner lite i tid igen. Han är mitt enda barn och det här är min enda chans att få vara med honom den här tiden..... väga för- och nackdelar!!

torsdag 14 mars 2013

4 år med min kärlek!

Jag och Fredrik träffades genom min bästa killkompis, som idag är gudfar till vår son! 4 år är kanske inte så länge, men med tanke på att vi har hunnit köpa bostadsrätt, skaffa barn, sälja bostadsrätten, köpa villa och därimellan även bott i kollektiv samt avverkat ett 10-tal resor både tillsammans och med andra eller på egen hand så har vi hunnit med en del. Vi har haft dom högsta topparna och dom lägsta dalarna, det har varit skratt, gråt och en massa tårar av alla olika anledningar. Jag hoppas på många fler år.........


När jag kom hem stod en otroligt vacker blomma som visst hette något hiskeligt fult, men den påminde om en av mina favoritblommor, samt chokladöverdragna mandlar och ett presentkort på Body Shop! Vad min älskling fick av mig? Inte ett smack! Så! Är jag den enda på jorden som tycker det är helt omöjligt att handla till min karl??? Han får nästan bara böcker och dom få gånger jag köper något annat är det kläder och det är vare sig särskilt romantiskt eller personligt? Vad gör ni? Alla tips är välkomna! Nu ser jag framemot helg!

tisdag 12 mars 2013

Utmattad!

Jag känner mig utmattad! Det jag trodde var en peak på jobbet och som jag hela tiden har trott ska dala går sakta uppåt i arbetsbörda. Hur mycket jag än strukturerar mitt jobb och hur jag än prioriterar så blir det bara mer. Jag känner mig otillräcklig och frustrerad. Det gör även att jag är känsligare, misstolkar mail och får för mig att kollegor utnyttjar och i vissa fall dumförklarar mig... jag vet inte vad som är sanning längre!


Gjorde misstaget att säga till min chef att jag tycker om att ha mycket att göra vid något tillfälle, vilket han nu "använder mot mig" när jag antyder att jag har mycket att göra. Jag väntar ett tag till och hoppas att det ska vända annars måste jag nog göra något åt min situation. För att vara positiv så försöker jag hålla stenhårt på mina träningstillfällen och jag är stolt att jag fortfarande är närvarande hemma. Idag har jag t.ex. tränat på mitt tålamod då lillfisen har vägrat sova i sin säng. Jag har nog visat honom tillbaka till sin säng ett 20-tal gånger. Till slut räckte det med att fadern tog hans hand och gick och la honom. Även det kände jag inte som ett misslyckande utan som ett jäkligt bra team arbete. Vilken tur jag har med min familj! Imorgon är en ny dag!

onsdag 6 mars 2013

Det är något allvarligt fel på mig!!

Idag sitter jag äntligen vid datorn, men då har jag tömt telefonen på alla bilder till datorn.... på jobbet!!!!!!
Alltså inga bilder idag heller!
Jag fick en liten svacka nu då jag har tränat minst 3 dagar i veckan ett tag men utan resultat på vågen. Sen finns det säkert 100 anledningar till det, men jag med mitt obefintliga tålamod vill ju ha resultat. Ni som känner mig vet att jag utan problem kan hoppa på vilken diet som helst och köra den stenhårt, rasa 10-15-20 kg för att sen långsamt men säkert gå upp allt igen när jag är stressad, ledsen eller uttråkad. Nu är det tänka om och tänka rätt som gäller! Hellre än sund tjockis än en osund tjockis. Jag tänker fortsätta köra mina 3 dagar i veckan, för att skapa rutin, för att må bättre, för att gå starkare och rakare och för att ha kul och träffa människor. Skulle jag sedan gå ner i vikt av någon anledning så är det bara ett plus! Nu ska jag även ta rygg på en kollega på jobbet som promenerar 45 minuter rask promenad flera gånger i veckan, även det med inställningen att det är skönt med frisk luft, att röra lite på sig i detta stillasittande jobb och för att komma bort lite från jobbet. Ha en god kväll ni som tittat in!

tisdag 5 mars 2013

Hur svårt ska det vara?

Nu vet jag hur jag skriver i bloggen från mobilen men jag behärskar inte att lägga in bilder!? Hur svårt ska det vara? Jag är helt slut idag efter jobb, träning och fix här hemma. Så nu tänker jag ligga raklång på sängen och försöka komma ihåg att andas. Skriver imorgon. Gonatt ni som hittat hit!

lördag 2 mars 2013

Norrköping by night

Efter en lång och härlig frukost betade vi av Norrköpings 3 köpcentrum, ett efter ett. En välbehövlig lunch med ett glas vitt vin lugnade mina nerver mitt i shoppandet. Jag hanterar inte folkmassor så bra...

 Men nog hittade jag lite att handla i alla fall. Mest till lillfisen men även lite till mig själv. Kan någon bara förklara eller komma med tips på hur man handlar till sin sambo/pojkvän/man etc??? Fredrik har fått ett gäng böcker genom åren... något annat kan jag inte komma på att gillar eller behöver....
Efter shoppandet hade vi en timma på hotellrummet, sen hem till Cissis mamma med man som bor här i stan och tog några glas vin. Tillbaka och åt på hotellet och vid 22 gick vi till våra rum. Trötta, mätta och nöjda! Imorgon väntar mer shopping innan hemfärd!

fredag 1 mars 2013

Tjejhelg i Norrköping

Idag fick jag se hur far och son gick till förskolan medans jag var kvar hemma <3


Cecilia kom och hämtade mig, vi plockade upp Linda från jobbet och åkte raka (inte) vägen till Norrköping där vi tänkte tillbringa helgen på Elite Grand hotell. En present jag fick av min sambo och några andra släktingar och vänner i present när jag fyllde år sist.

Det var meningen att vi alla 3 skulle på ansiktsbehandling på en salong i närheten men jag bokade av mitt då jag känt mig krasslig hela veckan. Nu sitter jag här och väntar med skumpa på att tjejerna kommer tillbaka...

...det verkar ha strulat till sig då dom borde ha varit tillbaka för ett tag sen så jag har hunnit göra mig riktigt hemmavid i hela rummet med mina saker utspridda precis som hemma...

...så om dom inte kommer snart kommer jag ha druckit flaskan själv!! Längtar till middag!
Hoppas ni som har hittat hit har en trevlig helg framför er! Kärlek!!